Budimo humani

Dejan (2) se bori za život: Prevremeno rođen sa srcem na desnoj strani!

Kroz ovu borbu, Dejan ide jedino sa svojom bakom koju zove "mama"
Vesti
08:40h Autor:
Dejan (2) se bori za život: Prevremeno rođen sa srcem na desnoj strani!
Foto: Budihuman.rs

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prkuplja novčana sredstva za Dejana Radojčića.

Dvogodišnji Dejan rođen je pre vremena sa srcem na desnoj strani, jetrom na levoj i sa dve slezine. Sa šest meseci imao je izliv krvi na mozak, tada je otkrivena i cista na istom, a zatim mu se razvila i epilepsija. Prognoze nisu bile dobre, lekari su rekli porodici da se ne nadaju previše, ali već dve godine Dejan se junački bori i to sam sa bakom Milunkom.

Njegova mama je na lečenju, a njeno stanje se znatno pogoršalo nakon porođaja. Kroz ovu borbu, Dejan ide jedino sa svojom bakom koju zove "mama".

Dejan često ima napade, pije veliku količinu lekova, ne može da jede, pa ga razni sirupi održavaju u životu. Ne ide u vrtić jer može da napravi svega 10 koraka, ali uprkos svemu je raspoložen i veoma komunikativan.

Pored Dejanovih mnogobrojnih zdravstvenih problema, postoji još jedan: oni sa bakinom penzijom jedva sastavljaju kraj s krajem. Zato im je potrebna naša pomoć!

Pomozimo Dejanu da ode na neophodna lečenja, upišimo 262 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom i na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj. Spasimo malog Dejana! Budimo humani!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs