Nakon kraće bolesti

Odlazak muzičke legende: Preminuo Miki Jevremović (75)!

Popularni pevač pred kraj prošle godine 27. decembra doživeo je težak moždani udar, nakon čega je pao u komu
Vesti
04:30h Autor:
Odlazak muzičke legende: Preminuo Miki Jevremović (75)!
Foto: Kurir / Maja Mojsovski Rašević

Legendarni pop pevač Miki Jevremović preminuo je danas od posledica moždanog udara u 75. godini.

Pred kraj prošle godine 27. decembra doživeo je težak moždani udar, nakon čega je pao u komu. Njegova porodica se nadala da će se ipak izvući.

Foto: Kurir / Zorana Jevtić
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Tata je i dalje na aparatima, u komi je i ne reagauje ni na šta. Da je dobro, nije. Njegova duša je trenutno u božjim rukama jer su lekari uradili sve što je bilo u njihovoj moći. Ostaje mi samo da čekam, a ta agonija ubija. Budim se u nezivesnosti, a svaki put kada mi zazvoni telefon štrecnem se i očekujem da će mi javiti najgore vesti. Koliko god da sam optimista i verujem da su čuda moguća, više ne znam šta mogu da očekujem. Bila sam bolesna i pod virusom, zbog čega mi je bilo zabranjeno da ga posećujem. Stric Zoran odlazi svaki dan da se raspita kod lekara za tatino stanje, ali su odgovori stalno isti i obeshrabrujući", izjavila je nedavno kroz suze Mikijeva ćerka Jelena.

"Izvinite što plačem, ali više ne umem da budem jaka. Plačem na ulici jer ne mogu da se kontrolišem. Pre nekoliko dana sam sa bratom Stefanom otišla da ga posetim i pozlilo mi je. Sliku kako bespomoćno leži ne mogu da izbacim iz glave. Takvo stanje može da traje ko zna koliko. Lekari možda neće ni da mi kažu istinu jer su videli u kakvom sam stanju", rekla je tom prilikom Mikijeva naslednica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs