Nova godina

Spisak novogodišnjih koncerata u Beogradu: Izaberite gde ćete na doček!

Veselo će biti tokom prazničnih dana u prestonici
Vesti
13:28h Autor:
Spisak novogodišnjih koncerata u Beogradu: Izaberite gde ćete na doček!
Foto: Profimedia

Centar: Za doček Nove godine u centru koji organizuje Skupština grada sugrađani najpre 30. decembra mogu da se zagreju uz Acu Lukasa i Bijelo dugme, a zatim sutradan u 2017. godinu da uđu uz Bajagu i Plavi orkestar.

Novi Beograd: Po svemu sudeći, Novobeograđani će imati pravu dilemu da li da se upute za centar za doček ili da jednostavno dođu ispred "Merkatora". Opština Novi Beograd organizovala je doček za svoje meštane, pa tako okupljene u novogodišnjoj noći zabavljaće Master Blaster, Inspektor Blaža i Vlado Georgiev. Novobeograđani će imati i reprizu 1. januara kada će nastupati S.A.R.S., Grupa 3 i Beogradski sindikat.

Borča: I žitelji sa leve obale Dunava imaće organizovano svoje slavlje i to u Borči, ispred novog tržnog centra "Šopi". Čelnici opštine Palilula sprovode poslednje pripereme zabavnog programa za novogodišnju noć. Najzvučnije ime među izvođačima je Nada Topčagić, a pred ponoć najavljeni su i trubači.

Zemun: Zemunci već drugu godinu zaredom organizuju sebi doček. Udruženje građana "Moj grad 11080" uz pomoć opštine, sponzora i prijatelja postaralo se da Veliki trg 31. decembra odzvanja dobrom atmosferom. Posetioci će u Novu godinu ući uz poznate pesme "Ju grupe" i Miloša Radovanovića finaliste "Zvezda Granda", a program će voditi Bojan Ivković, voditelj emisije "Tvoje lice zvuči poznato". Okupljenima je organizovano i kuvano vino, kuvana rakija, kafa i čaj, a pred ponoć neće izostati i vatromet.

Beograđani, potrudite se: Nagradni konkurs za najlepše okićenu kuću, fasadu ili terasu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs