Pogledajte

Adria Media Group na Business Quality Academy (FOTO)

Predstavnici Adria Media Group prezentovali su studentima profil i način rada najveće medijske kuće na Balkanu
Vesti 06.12.2016. - 16:22h Autor: Promo
Foto: Promo

Adria Media Group predstavila se studentima Beogradskog univerziteta u okviru događaja "Business Quality Academy", čiji je cilj upoznavanje akademaca o načinu rada, mogućnostima prakse i zapošljavanja u nekim od vodećih kompanija u Srbiji i regionu.

 

Predstavnici Adria Media Group prezentovali su studentima profil i način rada najveće medijske kuće na Balkanu, kao i postojeće programe prakse i zapošljavanja u AMG. Najveće interesovanje beogradski akademci pokazali su za praksu u okviru nekih od 26˛web redakcija izdanja Adria Media Grupe.

 

Business Quality Academy po prvi put je održan na Fakultetu organizacionih nauka, 5. i 6. decembra. Prvog dana održana je panel diskusija u kojoj su učestvovali predstavnici državnih institucija, organizacija, agencija i ustanova kulture, a zatim i predavanja kompanija učesnica Akademije o popularnim temama iz oblasti biznisa. Drugog dana kompanije učesnice održale su radionice, a zatim i predstavile svoje programe praksi.

 

Na svečanom zatvaranju projekta, u okviru takozvanog Business Café-a predstavljeno je nekoliko različitih preduzetničkih priča, a kompanijama učesnicama, kao i drugim partnerima dodeljene zahvalnice, a studentima, polaznicima Akademije - sertifikati.

 

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...