Naša preporuka

Knjiga meseca: Ljubav u Rimu, roman koji oduzima dah!

Romantični roman zagrejaće vas ove hladne jeseni
Vesti 04.11.2016. - 18:01h Autor: Promo
Foto: Promo

Kao knjigu meseca oktobra u saradnji sa izdavačkom kućom Vulkan, izdvajamo "Ljubav u Rimu", autora Marka Lamprela.

 

Roman je osvojio simpatije i pohvale brojnih čitalaca. Stoga smo rešili da obradujemo pet naših najbržih čitalaca koji ostave komentar ispod objave na Fejsbuku i poklonimo im ovaj fenomenalni romatični roman.

 

Njujork, Pariz, London – sve velike metropole imaju svoje čari, ali Rim je, sa svojim pričama o svecima i grešnicima, mučenicima i zločincima, ljubavnicima i ratnicima, poput moćnog vrtloga koji vas vuče ka sebi, kao sila gravitacije. Ako dovoljno dugo lutate njegovim trgovima i oko njegovih spomenika, bićete opčinjeni njegovom zanosnom lepotom. Iz Rima nećete otići isti. Deo vas će ga uvek voleti.

 

Mlada umetnica Alis došla je u Rim zbog avanture, pre nego što se skrasi sa svojim dečkom Danijelom. Kada sudbina umeša prste, Alis će se zapitati da li stvarno postoji ljubav na prvi pogled i kako će uopšte znati kada joj se to desi? Sredovečni Meg i Alek vratili su se u grad u kojem su se zaljubili da obnove strast svoje ljubavi, koja je s godinama počela da bledi. Ipak, da li je sada prekasno za to? Konstans i Lizi su u Rimu da prospu pepeo Konstansinog muža i Lizinog brata, Henrija. Ali Lizi ne zna pravu priču o tome kako su se Konstans i Henri pre mnogo decenija upoznali u Rimu, ni dugo skrivane tajne koje čekaju da budu otkrivene.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...