Svaka čast

Ivana Španović niže uspeh za uspehom: Pobedila u Beogradu, ponovo oborila državni rekord!

Lični rekord u momentu kada nisam ni znala da mogu da ga skočim. To je samo dokaz koliko meni znači vaša podrška. Uživala sam u svakom trenutku. Veliko hvala svima, rekla je atletičarka
Vesti
22:26h Autor:
Ivana Španović niže uspeh za uspehom: Pobedila u Beogradu, ponovo oborila državni rekord!
Foto: Fonet

Srpska atletičarka Ivana Španović pobedila je danas na takmičenju u Beogradu s novim državnim rekordom od sedam metara i 10 centimetara.

Takmičenje je održano na Terazijama, u sklopu promocije Evropskog dvoranskog prvenstva, koje će se naredne godine održati u Beogradskoj areni.

"Nisam stvarno znala šta da očekujem, s obzirom na to da je nedelja i da je pet posle podne i da svi volimo da odmaramo nedeljom. Želim svima da se zahvalim od srca što ste mi učinili da mi ovo takmičenje bude najlepše moguće", rekla je srpska atletičarka novinarima posle takmičenja.

Španovićeva je već u prvom skoku ostvarila rezultat od 7,10 metara.

"Lični rekord u momentu kada nisam ni znala da mogu da ga skočim. To je samo dokaz koliko meni znači vaša podrška. Uživala sam u svakom trenutku. Veliko hvala svima", rekla je Španovićeva.

Drugo mesto zauzela je Britanka Jasmin Sojers sa 6,56 metara, a treća je bila Erika Jarder iz Švedske sa skokom od 6,21 metra.

Završen filmski festival u Veneciji: Emir Kusturica osvojio Mladog zlatnog lava!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs