Leto u Ušću

Popusti i zabava uz naša izdanja: Dođite u Ušće da se dobro zabavimo!

Svi oni koji provode ovo leto u Beogradu imaju priliku da se na našim radionicama, svakog dana od 16 do 20 časova sjajno zabave, oprobaju u fitness i beauty izazovima i dobiju savete od stručnjaka
Vesti
01:18h Autor:
Popusti i zabava uz naša izdanja: Dođite u Ušće da se dobro zabavimo!
Foto: Promo

Danas 12. jula sve dame će imati priliku da probaju karmine, senke, ajlajnere i razne letnje trendove po izboru beauty tima Elle magazina. U četvrtak 14. jula, posetioci će imati priliku da osete zanosnu latino atmosferu uz zumbu i kapueru koju je organizovao magazin Sensa. Instruktori modernih plesova učiniće Ušće podijumom za igru, a vi ćete imati priliku da naučite elemente plesa i akrobatike i uz to da se odlično provedete. U petak 15. jula spremili smo za vas dva fenomenalna događaja.

Magazin Lisa lepa i srećna će vam, uz tim stručnih saradnika, otkriti šta to vaš rukopis govori o vašem karakteru. Odgovor na pitanje kakav je vaš karakter leži u crtežima i pisanju, zato ne propustite ovu neobičnu i uzbudljivu analizu.

U petak 15. jula spremili smo za vas dva fenomenalna događaja. Magazin Lisa lepa i srećna zahvaljujući svojim stručnim saradnicima Svetlanom Blagojević, Vericom Dugan i Lidijom Grujićodgovoriće na pitanje kakav je vaš karakter na osnovu vašeg pisanja i crteža, koji će svako moći da nacrta po svom izboru. Lisin saradnik Željko Vibovec daće vam i analizu ličnosti na osnovu oblika ruke. Zato ne propustite ovo neobično i uzbudljivo iskustvo. Ušće i Lisa čekaju na vas!

Za sve one koji žele da predahnu i sačekaju nekog, portal Stil organizovaće Dan knjige. Posetioci će, pored prelistavanja izdanja naših magazina, imati priliku i da čitaju knjige koje će biti izložene u našem kutku od 12 do 16 časova.

Kao i prethodnih vikenda, posetioci će imati priliku da učestvuju u Story kvizu, koji organizuje Story magazin. I ovog vikenda Story i Ušće nagrađuju posetioce koji odgovore tačno na sledeća pitanja: Koji rođendan je Ušće shopping centar proslavio u aprilu i koja poznata ličnost krasi naslovnu stranu novog broja magazina Story?

Uslov za učestvovanje u kvizu je račun kao dokaz ostvarene kupovine u Ušću. Nakon što odgovore tačno na postavljena pitanja, učesnici kviza mogu da biraju između nekoliko zanimljivih poklona koje je za njih pripremio magazin Story.

Čekamo vas u Ušće šoping centru!

Foto: Promo
Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs