Tuga

Uz stihove pesme Nesanica: Manda dostojanstveno ispraćen na večni počinak (FOTO)

Milorad Mandić Manda sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu
Vesti
22:42h Autor:
Uz stihove pesme Nesanica: Manda dostojanstveno ispraćen na večni počinak (FOTO)
Foto: Kurir / Jelena Rafailović

Posle potresne komemoracije u Narodnom pozorištu, rodbina, prijatelji i kolege stigli su ispred kapele odakle su se poslednji put oprostili od Mande.

Neutešni sa komemoracije stigli su Dragan Bjelogrlić, reditelj Karadžić koji je održao potresan govor u Narodnom pozorištu. Stigla je i Lula Živojinović, udovica nedavno preminulog Bate Živojinovića, Dragan Petrović Pele, Katarina Gojković neutešno plače. Na sahranu je stigao i otac Novaka Đokovića, Srđan, i drugi mnogobrojni prijatelji i poštovaoci dela našeg velikana Tika Stanić, Voja Brajović, Branimir Brstina, Branislav Mićunović, Viktor Savić, Dragan Vujić Vujke, Lena Bogdanović…

Mandina supruga Anja uplakana i neutešna prima saučešće od glumčevih prijatelja i kolega Srđana Todorovića, Tike Stanića, Voje Brajovića koji su s porodicama došli da se oproste od kolege.

Nakon opela, povorka je krenula ka Mandinoj večnoj kući. Krst nosi Mandin sin, dok uz kovčeg koračaju Bjela, Pele, Koja, Boda, Andrija Milošević, Jeftić, dok Mandinu sliku nosi Aleksandar Radojičić.

Suze na komemoraciji: Oproštaj od Mande uz pesmu "S one strane duge" (VIDEO)

Kurir / Jelena Rafailović
Kurir / Jelena Rafailović

Boda Ninković je kao najstariji iz njihove klase oprostio se od Mande.

"Pristao sam da pričam zato što sam ljut, hoću da kažem i ovo i ono, ali nije red zbog ljudi. Svoj život si tako opredelio da svi oko tebe budu dobro. Spreman si bio da na sebe primis bol da sačuvas druge", rekao je Boda.

Na licima svih prisutnih vidljiva je bol koja još jednom svedoči o tome kakvog smo glumca i čoveka izgubili.

Milorad Mandić Manda sahranjen je u Aleji zaslužnih građana. Dok se spuštao kovčeg, uz jecaje i suze, i muzičari su plakali dok su svirali pesmu "Nesanica", numeru koju je Manda naručio u filmu "Ivkova slava". Ova pesma je ujedno bila Mandina omiljena pesma.

Da sećanje na Mandu nikad ne izbledi: 10 uloga po kojima ćemo ga pamtiti! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs