Poslednji pozdrav

Suze na komemoraciji: Oproštaj od Mande uz pesmu "S one strane duge" (VIDEO)

Komemoracija je održana u Narodnom pozorištu, a sam početak obeležila je čuvena pesma "S one strane duge", uz koju su odrasle generacije
Vesti
11:14h Autor:
Suze na komemoraciji: Oproštaj od Mande uz pesmu "S one strane duge" (VIDEO)
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Milorad Mandić Manda preminuo je u 55. godini tokom izvođenja predstave "Petar Pan". Komemoracija je održana u Narodnom pozorištu, a sam početak obeležila je čuvena pesma "S one strane duge", uz koju su odrasle generacije.

Kolege, prijatelji, porodica i najbliži toplim rečima punim tuge, ljubavi poštovanja oprostili su se od voljenog Mande.

Radoš Bajić je rekao da mu se Manda žalio da je veoma umoran.

"Nebesko sazvežđe glumaca danas postaje bogatije. U Petlovcu su se oglasila crkvena zvona. U Beogradu neverica. Otišao u večnost. Otišao je prerano u punom uzletu. Dan pre smrti palili smo sveće za najmilije i decu", rekao je plačući Radoš.

Idem kući kume, dosta je bilo: Ovako su se poznati oprostili od Milorada Mandića Mande

Goran Jevtić je rekao da mu je bila čast što je radio sa glumcem kakav je bio Manda.

"On trči, a mi ga jedva stizemo. Uvek se smejao i stalno u trci i stalno mu je bilo bitno kako smo mi. Nadam se da smo uradili sve kako treba. Hvala ti što si nam dozvolio da budemo tvoja porodica. Ti si naš kapetan, naš Petar Pan, večiti dečak! Zbogom, kapetane", rekao je Jevtić.

Pročitan je i telegram Novaka Đokovića koji je porodici izjavio saučešće. "Bila je čast poznavati takvog čoveka i glumca. Saučešće porodici", pisalo je u telegramu.

Opelo počinje u 13.30 u Crkvi Svetog Nikole na Novom groblju.

Milorad Mandić Manda biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštilo je Pozorište "Boško Buha", na čijem čelu je bio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs