Brojni sadržaji

Stil i Yumama na Dečijem sajmu: Ovako smo se provodili! (VIDEO)

Celodnevno druženje i dobar provod obeležili su učešće portala Stil na Dečijem sajmu, sa čijeg štanda su svi posetioci poneli nezaboravne uspomene
Vesti
04:10h Autor:
Stil i Yumama na Dečijem sajmu: Ovako smo se provodili! (VIDEO)
Foto: Stil

U hali 3 Beogradskog sajma održava se tradicionalni Dečiji sajam, na kojem učestvuju sajtovi Stil i Yumama kompanije Adria Media Group.

Roditelje i mališane na štandu Stila i Yumame obradovali su brojni sadržaji. Zahvaljujući našem portalu Stil, drage mame dobile su novu frizuru - božanstvene lokne.

Dok su se mame ulepšavale, mališani su se zabavljali u našoj maloj kreativnoj radionici. Crtali su omiljene životinje, kao i voće i povrće, od kojeg su na štandu pravljeni sveže ceđeni sokovi u kojima su svi posetioci našeg štanda uživali.

Na štandu su roditelji dobili i korisne savete od gostujućih stručnjaka - pedijatara, koji su odgovarali na pitanja u vezi sa značajem prevencije u očuvanju dečijeg zdravlja.

Celodnevno druženje i dobar provod obeležili su učešće portala Stil na Dečijem sajmu, sa čijeg štanda su svi posetioci poneli nezaboravne uspomene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs