Odlična vest

Novi Beograd: Od danas besplatan internet u 5 parkova!

Cilj projekta je još bolja saradnja policije sa lokalnom zajednicom i podizanje svesti da je policija u službi građana
Vesti
06:32h Autor:
Novi Beograd: Od danas besplatan internet u 5 parkova!
Foto: Fonet

Građani će od danas moći da koriste besplatan internet u pet parkova na Novom Beogradu, koji je obezbedila Internacionalna policijska asocijacija.

Besplatan internet uveden je u parku u bloku 62, skejt parku kod Ušća, parku kod hotela Jugoslavija, na savskom šetalištu u bloku 44.

Cilj projekta je još bolja saradnja policije sa lokalnom zajednicom i podizanje svesti da je policija u službi građana, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je naveo da mu je drago što je uz pomoć Internacionalne policijske asocijacije građanima Novog Beograda poklonjem besplatan internet u pet parkova. Time se, kaže, poboljšava kvalitet života građana, ali i bezbednost.

Sutra sunčano i svežije: Kakvo nas vreme čeka za vikend?

"Naš posao je da ove parkove kamerama povežemo sa policijskim stanicama, da imamo bolji nadzor zbog zašite građana i imovine, ali i da pružimo građanima nešto i da im damo novu stvar koji će moći da koriste dok se odmaraju u parku", rekao je Stefanović.

On je dodao da će građani moći da provere na internetu sve teme u vezi sa borbom protiv nasilja i vršnjačkog nasilja.

"Uz dobre i kvalitetne sadržaje, nadam se da će internet pomoći da ljudi budu sigurniji i da kvalitetno provedu vreme dok koriste odmor u lepim novobeogradskim parkovima", rekao je Stefanović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs