Simbolična solidarnost

Beograd saoseća sa Briselom: Srpska prestonica u bojama belgijske zastave! (FOTO)

Most na Adi i Palata Albanija osvetljeni su u bojama belgijske zastave večeras od 18 časova, a Stari dvor od 20 sati nakon današnjih terorističkih napada na Brisel
Vesti
15:28h Autor:
Beograd saoseća sa Briselom: Srpska prestonica u bojama belgijske zastave! (FOTO)
Foto: Fonet

Most na Adi, Palata Albanija i Stari dvor u Beogradu večeras su, u znak solidarnosti sa žrtvama terorističkog napada u Briselu i njihovim porodicama, osvetljeni u bojama belgijske zastave, crno-žuto-crveno. Na ovaj simboličan način Beograd, ali i čitava Srbija, pokazuju solidarnost sa građanima Brisela. Most na Adi i Palata Albanija osvetljeni su u bojama belgijske zastave večeras od 18 časova, a Stari dvor od 20 sati. I u mnogim drugim svetskim metropolama, značajne zgrade večeras su u bojama belgijske zastave, u znak solidarnosti sa žrtvama terorističkog napada u Briselu.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Er Srbija je saopštila da će, posle terorističkih napada i zatvaranja aerodroma u tom gradu, sutrašnji letovi između Beograda i belgijske prestonice biti otkazani. Ovom odlukom je obuhvaćen let JU300, koji je trebalo da krene iz Beograda za Brisel u 06:50 časova, kao i povratni let JU301, koji je trebalo da iz Brisela poleti za Beograd u 10:35. Er Srbija svim putnicima pruža pomoć i alternativne mogućnosti za nastavak putovanja da bi obezbedila da stignu do svojih konačnih destinacija što je brže moguće, navodi se u saopštenju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs