Legenda

Vlastimir Vlasta Velisavljević je naš najstariji korisnik Fejsbuka: Ima 90 godina i prati trendove!

Jednako omiljen među kolegama i publikom, Vlastica, kako mu tepaju oni koji ga dobro poznaju, prati aktuelne tehnološke trendove
Vesti
19:34h Autor:
Foto: Kurir/ Aleksandar Jovanović

Vlastimir-Vlasta Velisavljević je najstariji aktivni glumac u Srbiji, verovatno i šire. To što će krajem jula napuniti 90. godinu, ne smeta mu da skoro svako veče igra na nekoj od scena beogradskih pozorišta.

 

Jednako omiljen među kolegama i publikom, Vlastica, kako mu tepaju oni koji ga dobro poznaju, prati aktuelne tehnološke trendove.

 

Instalirao je desetak aplikacija na svoj “pametni” telefon, uključujući i one za lakšu i jeftiniju komunikaciju Viber i Whatsapp. Pored toga, aktivan je na Fejsbuku. Makar jednom nedeljno edituje fotografije iz pozorišta sa dragim ljudima i kolegama.

 

Kako će uskoro ući u desetu deceniju života, verujemo da je Vlastica jedan od najstarijih aktivnih korisnika Fejsbuka. Na njegovoj listi prijatelja, pored ostalih, nalaze se glumice Anastasia Mandić, Aleksandra Janković Splića, Bojana Maljević, reditelj Seđan Dragojević i dramski pisac Igor Bojović.

 

Burna prošlost Bate Živojinovića: Smehom protiv gorčine života! (FOTO, VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...