Uštedite

Od 4. decembra velika akcija Kurira i Đaka: Sakupite kupone i ostvarite 50% popusta na kupovinu!

Spremite se za hladne zimske dane na vreme
Vesti 02.12.2015. - 14:20h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Dnevne novine Kurir i Đak pozivaju vas da učestvujete u velikoj akciji tokom koje možete da ostvarite 50% popusta na obeležene modele brendova Carrera, Copperminer, Catmandoo, Eastbound, Astrolabio, Kappa. Popust od 30% odobrava se na obeležene modele brendova Hummel i Shooter.

 

Akcija važi za više od 130 proizvoda renomiranih svetskih marki.

 

Kako do popusta?

 

1. Korak
Isecite talon koji ćete dobiti u Kuriru u petak 4. decembra.

 

2. Korak
Sakupljajte sličice sa fotografijama Đakovih proizvoda objavljene u Kuriru od subote 5. decembra do srede 9. decembra. Sličice zalepite na tačno naznačeno mesto na talonu. Ukoliko vam bude nedostajala jedna od sličica, u četvrtak 10. decembra izlazi džoker sličicakoja može da je zameni.

 

3. Korak
Ukoliko ste pravilno popunili talon i imate svih pet sličica, od 10. do 25. decembra posetite bilo koju Đak prodavnicu, osim Đak diskonta, i ostvarite popust na neki od odabranih proizvoda.

 

Đak sport je jedna je od najvećih kompanija u lancu sportske opreme koja na teritoriji Srbije posluje više od 20 godina. U ponudi su najpoznatiji sportski brendovi  obuće, odeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike.

 

Spisak Đak prodavnica pogledajte na www.djaksport.com

 

Uz Kurir i Đak nema zime!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...