Poziv svim kompanijama da se uključe

Akcija Novogodišnja kutija: 1.000 paketića za socijalno ugrožene mališane

Ovo je dobar primer za sve lokalne samouprave da svako dete, koje nema adekvatne uslove za život, bar jedan dan u godini bude nasmejano i srećno i dobije novogodišnji poklon
Vesti 19.11.2015. - 11:17h Autor: Tanjug
Foto: Shutterstock

Tradicionalna humanitarna akcija "Novogodišnja kutija", u kojoj će 1.000 mališana iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije Beograda, dobiti paketiće, biće održana i ove godine, a tim povodom su danas predstavnici Grada i nekoliko kompanija potpisali sporazum o saradnji.

 

Sporazum su potpisali Grad Beograd, kompanija Metro Cash & Carry Srbija, Credit Agricole banka Srbije i Banka hrane.

 

Uručivanje paketića biće održano 11. decembra u Sava centru.

 

To je primer odgovorne socijalne politike, a prethodnih godina, u navedenoj akciji, već je 6.000 mališana dobilo paketiće, navodi gradonačelnik Siniša Mali.

 

Mladić svakog dana učini po jedno dobro delo: Zamislite da vam neko plati ručak bez razloga! (FOTO)

 

"Osmeh na njihovom licu dovoljno govori da radimo pravu stvar i zato se zahvaljujem Credit Agricole banci, kompaniji Metro Cash and Carry i udruženju Banka hrane za podršku koju daju ovom programu", rekao je Mali.

 

On je istakao da je to primer socijalno-odgovornog ponašanja, i pozvao i druge kompanije, ukoliko imaju interes da pomognu deci, jer je svaka donacija dobro došla.

 

"Što više novca imamo napravićemo više paketića, i oni će biti bogatiji", naveo je Mali, koji je istakao i da je akcija dobar primer za sve lokalne samouprave da svako dete, koje nema adekvatne uslove za život, bar jedan dan u godini bude nasmejano i srećno i dobije novogodišnji poklon.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...