Tragedija

Smrtonosni pad: Mis Austrije preminula pod nerazjašnjenim okolnostima

Ena je teško povređena kada je prilikom džogiranja, pod za sada nejasnim okolnostima, pala niz strmi obronak brda Bergizel kod Inzbruka
Vesti
10:26h Autor:
Smrtonosni pad: Mis Austrije preminula pod nerazjašnjenim okolnostima
Foto: Youtube Printscreen / OfficialMissWorld

Ena (Enisa) Kadić (26), Bosanka iz Bosanske Otoke, inače Miss Austrije za 2013. godinu, preminula je tokom operacije posle pada sa Evropskog mosta u Inzbruku, a austrijski portal oe24 spekuliše da je lepotica pala u 30 metara dubok ambis u momentu kada je htela da napravi selfi.

Ena je teško povređena kada je prilikom džogiranja, pod za sada nejasnim okolnostima, pala niz strmi obronak brda Bergizel kod Inzbruka. Imala je prelom ruku u kukova, a i jetra i pluća joj joj bili jako oštećeni.

Kako javlja portal oe24, policija isključuje mogućnost samoubistva, ali i umešanost drugog lica. Naime, jedan očevidac posvedočio je da je video Enu u petak oko pola jedan kako sa telefonom u ruci stoji pored ograde iznad ambisa, pa se spekuiliše da je u smrt otišla želeći da napravi selfi.

Ona je oko pola dva popodne jedva uspela mobilnim telefonom da pozove brata. Rekla je da leži ispod platforme na Bergizelu.

Njena majka je odmah pozvala spasioce, a dva studenta koja su se našla u blizni, pružila su joj prvu pomoć.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs