Strašno

Kardašijani se opraštaju od Lamara Odoma: Organi mu otkazuju, lekari sumnjaju da će preživeti!

Porodica se oprašta od poznatog košarkaša koji je nakon što se predozirao kokainom i tabletama za potenciju, pao u komu i sumnja se da će se probuditi
Vesti
23:46h Autor:
Foto: Profimedia

Porodica Kardašijan oprašta se od poznatog košarkaša Lamara Odoma koji je nakon što se predozirao kokainom i tabletama za potenciju, pao u komu i sumnja se da će se probuditi.

Odomu (35) je pozlilo u bordelu u Nevadi gde je često dolazio da se zabavlja sa devojkama, a ovog puta bio je tamo od subote.

Iako se prvo sumnjalo kako je u komu pao zbog kombinacije tableta za potenciju i alkohola, u njegovom telu pronađen je i kokain, potvrdili su Odomovi lekari. Osim konzumiranja kokaina, bivša NBA zvezda popila je čak 10 tableta za potenciju.

Uz bivšeg supruga: Kloi Kardašijan u bolnici kraj Lamara Odoma!

Foto: AP
Foto: AP

"Kardašijani su prilično sigurni da je to oproštaj, ali se mole za čudo", rekao je izbor blizak porodici.

Iako su papire za razvod braka potpisali još u julu, Kloi Kardašijan i Lamar Odom i dalje su zvanično u braku jer njihov zahtev nije došao do suda koji je trebalo da ih razvede. Zbog toga sve medicinske odluke o Lamarovom lečenju donosi njegova zakonita supruga.

"Lamar nikada nije napisao testament pa Kloi donosi sve odluke za njega. Pod velikim je stresom, izgubljena je", rekao je porodični prijatelj.

Odom je u bolnici imao nekoliko srčanih udara i organi su mu počeli otkazivati pa se sumnja kako će preživeti.

Bori se za život: Košarkaš pao u komu, uništile ga prostitutke!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...