Lekovi sporo deluju

Dragan Nikolić ponovo u bolnici: Opet mu pozlilo!

Iako se bori sa teškom bolešću, Nikolić je dobro raspoložen i veseo, pa po ceo dan animira osoblje hirurškog odeljenja
Vesti 28.09.2015. - 13:25h Autor: Kurir
Foto: Kurir / Maja Mojsovski

Glumcu Draganu Nikoliću ponovo je pozlilo tokom prošle nedelje, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu! Čuveni Prle iz kultne serije "Otpisani" hospitalizoan je jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo, a smešten je u Kliničkom centru, piše Kurir.

 

"Dragan je prošle nedelje primljen u beogradski Klinički centar, gde ponovo prima terapije zbog problema sa debelim crevom, koje je operisao u februaru ove godine. Nažalost, lekovi koje prima sporo deluju na njegov organizam", tvrdi dobro obavešten izvor.

 

Iako se bori sa teškom bolešću, Nikolić je dobro raspoložen i veseo, pa po ceo dan animira osoblje hirurškog odeljenja.

 

Otvoreno pismo Milene Dravić: Zašto razapinjete mog bolesnog muža?!

 

"On je u svesnom stanju, komunikativan je i veoma pozitivan. Doktori i medicinske sestre se svakodnevno šale sa njim" priča isti izvor. Kao i do sada, Draganova najveća podrška je njegova supruga Milena Dravić, koja veći deo dana provodi u bolničkoj sobi sa njim, prenosi Informer.

 

Podsetimo, Dragan Nikolić je letos zbog zdravstvenih problema nekoliko dana proveo u Kliničkom centru, gde je o njemu brinuo najbolji tim lekara. Njegova supruga Milena je sve vreme brinula o njemu, kao i njegovi prijatelji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...