Srbija

Tragedija u OŠ Miroslav Antić: Nastavnica umrla na času!

Pozlilo joj je jutros u toku drugog časa, i na mestu je preminula okružena svojim učenicima koji su u šoku
Vesti
00:46h Autor:
Tragedija u OŠ Miroslav Antić: Nastavnica umrla na času!
Foto: Thinkstock

Nastavnici u OŠ "Miroslav Antić" pozlilo je jutros u toku drugog časa, i na mestu je preminula okružena svojim učenicima koji su u šoku.

"Bila je divna žena. Deca su je obožavala, moj sin je odmah pozvao majku i mene da javi šta se dogodilo. Bio je vidno potrešen i u suzama, kao i njegovi drugari iz škole koji su prisustvovali celom ovom tragičnom događaju", kaže Aleksandar M. otac dečaka koji je učenik osmog razreda ove škole.

On napominje da su deca vrištala i nisu znala šta joj se dešava, zvali su upomoć, a kolege su pozvale Hitnu pomoć. Nastavnica je imala oko 40 godina, a pozlilo joj je za vreme drugog časa na kojem je bilo 30 učenika.

"Ovo je strašno, užasno, ne verujemo šta se dogodilo. Nažalost, nije joj bilo pomoći. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, ali oni ništa nisu mogli da učine" rečeno je Blicu u ovoj školi.

Iz Hitne pomoći kažu da je smrt nastupila odmah. "Ekipa je stigla po hitnom pozivu. Radili su joj reanimaciju, ali nije bilo spasa. Smrt je naprasno nastupila", kaže dr Nada Macura, PR hitne pomoći.

Skandal, Seve letela iz sudnice: Evo kako su bivši supružnici divljali jedno na drugo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs