Vesti

Nakon optužbe da je obljubio dečaka (14): Goran Jevtić pobegao iz Srbije?

Protiv glumca podignuta je optužnica, a prema rečima njegovog bliskog prijatelja, on više nije u Srbiji
Vesti
01:26h Autor:
Nakon optužbe da je obljubio dečaka (14): Goran Jevtić pobegao iz Srbije?
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Glumac Goran Jevtić (37), protiv koga je podignuta optužnica zbog sumnje da je krajem juna prošle godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio 14-godišnjeg dečaka, napustio je Srbiju, nezvanično saznaje Kurir.

"Goran je znao šta mu se sprema i odlučio je da ode iz zemlje. Nekoliko dana pre nego što su za to saznali mediji, imao je informaciju da će protiv njega biti podignuta optužnica. Odlučio je da ode u Afriku i tamo nekoliko nedelja živi u potpunoj izolaciji. I ranije je radio slične stvari u trenucima kada je bio na nekoj životnoj prekretnici", rekao je za Kurir glumčev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Hakeri napali Novaka Đokovića: Problem rešen za nekoliko sati!

Prema njegovim rečima, glumac je veoma teško podneo saznanje da će se protiv njega voditi postupak i da može da bude osuđen na zatvor.

"Razočaran je šta mu pojedini mediji rade, ali je siguran da će se na sudu dokazati da nije kriv. On nikog nije prisilio da bude s njim, to je i objasnio na saslušanju. Dugo godina je već u vezi i živi sa svojim partnerom", zaključio je sagovornik Kurira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs