Pronađena

Kraj drame: Nestala Kristina nazvala porodicu iz bolnice!

Samo mi je kratko poručila da ne brinemo i da dođemo po nju u London. Sada ništa drugo nije bitno, ali više nikada nećemo dozvoliti da ide u inostranstvo da radi, rekla je majka Kristine Fenjsaroši
Vesti
23:14h Autor:
Kraj drame: Nestala Kristina nazvala porodicu iz bolnice!
Foto: Facebook / Kristina Fenjsaroši

Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente koja je 3. juna nestala u Londonu javila se telefonom roditeljima. Majka Timea potvrdila je Kuriru da se Kristina nalazi u bolnici.

"Samo mi je kratko poručila da ne brinemo i da dođemo po nju u London. Sada ništa drugo nije bitno, ali više nikada nećemo dozvoliti da ide u inostranstvo da radi. Svašta nam je ovih dana prolazilo kroz glavu. Dogovorili smo se da suprug Robert ode po Kristinu. Srećni smo što se ova drama završila", kaže za Kurir Timea Fenjsaroši.

Podsetimo, Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente nestala je u Londonu. Prema rečima njenih prijatelja, ona je preko jedne agencije pre tri nedelje otišla u London da radi, a juče ujutro se nije pojavila na poslu u Rojal Grand hotelu, od kada joj se gubi svaki trag.

Da se nešto čudno dešava, majka je zaključila kada posle nekoliko poslatih poruka na njenom Fejsbuk profilu, Kristina ništa nije odgovorila:

"Tako smo i komunicirale otkako je pre tri nedelje otišla u London da radi. Stupila sam u kontakt i s njenom cimerkom Stefani Čonić iz Ostojićeva kod Čoke, koja je u Londonu i ranije radila. Potvrdila mi je da je Kristina nestala i da je nigde nema", kaže Timea.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs