Užasna tragedija

Tuga: Pronađeno telo nestale pevačice Jelene Krsmanović (33)!

Telo nestale pevačice pronađeno je na Paliluli. U potrazi za njom uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači
Vesti 03.04.2016. - 13:31h Autor: Kurir
Foto: Facebook / JelenaJecaKrsmanovicOfficial

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno telo pevačice J.K. (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki.

 

On je novinarima na manifestaciji "Policajac u zajednici", saopštio da je upravo dobio takvu informaciju, i da će detalji biti saopšteni tokom dana. Telo nestale pevačice pronađeno je na Paliluli. U potrazi za njom uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači.

 

Prema nezvaničnim informacijama kako Kurir saznaje na nasipu nedaleko od mesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

 

Foto: Kurir
Foto: Kurir

 

Ekipa Kurira ispred porodične kuće Marjanovića u Borči zatekla je tužan prizor njenih najmilijih. U suzama i neverici oni su primili vest o Jeleninoj tragičnoj smrti.

 

Njena ćerkica Jana (5) saznala je tužnu vest da je izgubila majku i u suzama ponavljala: "Vratite mi moju mamu, hoću da se igram sa njom". Po malu Janu došla je vaspitačica koja ju je odvela iz kuće.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...