Premijerno

Nikad viđene fotografije sa letovanja Džeki i Džona Kenedija: Opušteno druženje u Kejp Kodu! (FOTO)

Katarina Grejam, koja je tada radila za Vašington post, fotografisala je poznati par dok su boravili na odmoru u poznatom zalivu Kejp Kod, nadomak Masačusetsa
Vesti
13:36h Autor:
Nikad viđene fotografije sa letovanja Džeki i Džona Kenedija: Opušteno druženje u Kejp Kodu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pitate se kako su se pre nekoliko decenija letovale najpoznatije porodice, u vreme kada žuta štampa nije bila toliko rasprostranjena i kada društvene mreže nisu postojale, da bismo kroz njih zavirili u tuđi život?

Srećom, postojali su fotoaparati, pa su odmori i neformalna druženja bogatih ljudi zabeležena, ali većinom nisu nikada moga da se objave.

Skandalozna biografija Džeki Kenedi - Bila je nimfomanka!

Katarina Grejam, koja je tada radila za Vašington post, fotografisala je Džeki i Džona F. Kenedija, dok su boravili na letovanju u poznatom zalivu Kejp Kod, nadomak Masačusetsa.

Fotografije nikada ranije nisu objavljene, ali će svetlost dana ugledati na aukciji krajem meseca, u sklopu kolekcije retkih, neobjavljenih fotografija.

Snimci su nastali 1961. godine, samo dve godine pre ubistva Džona Kenedija i prikazuju bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država i prve dame Amerike u neformalnom druženju sa bankarom Polom Melonom i njegovom suprugom.

OVDE pogledajte kako su se domaće zvezde provodile na letovanju u sred zime! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs