Nakon što je pronađena bez svesti u kadi

Lekari ćerke Vitni Hjuston: Ako se oporavi, biće pravo čudo!

Policija je pretražila dom Kristine Bobi Braun, ali prema izveštaju, droga nije pronađena. Ipak, i dalje se sumnja na predoziranje
Vesti
01:36h Autor:
Lekari ćerke Vitni Hjuston: Ako se oporavi, biće pravo čudo!
Foto: Reuters

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, koja je tokom vikenda pronađena bez svesti u kadi, i dalje je u komi.

Stanje Bobi Kristine (21) je nepromenjeno, a lekari ulažu sve svoje napore kako bi je održali u životu, piše magazin People.

"To je njihova najgora noćna mora. Još nisu preboleli gubitak Vitni Hjuston. Uništiće ih ako i Bobi Kristinu izgube na isti način", rekao je izvor blizak porodici. Bobi je u subotu ujutru pronašao Nik Gordon, njen suprug. Počeo je da je reanimira pre nego što je stigla hitna pomoć. Ali od tada nije dolazila svesti. Trenutno je na respiratoru.

Lekari su porodici rekli da je oporavak moguć, ali i da će, ako se dogodi, to biti pravo čudo.

"Svi se mole za njeno zdravlje i nadaju se najboljem", otkrio je izvor.

Policija je pretražila dom Kristine i Nika, ali prema izveštaju, droga nije pronađena. Ipak, i dalje se sumnja na predoziranje. Kristinin otac je u nedelju putem medija zamolio za poštovanje privatnosti.

Vitni Hjuston je preminula u februaru 2012. godine. Bobi nikako nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je nema. Za deset dana obeležiće se treća godišnjica smrti ove muzičke dive.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs