Obratite pažnju

Oprezno sa internet kupovinom: Kako je moj sako izgledao u katalogu, a kako sam ga dobila! (FOTO)

To sam postavila na Fejsbuk jer narod treba da zna i da ne naseda na ovakve prevare, kaže Gordana Maksimovska
Vesti 04.11.2014. - 16:10h Autor: Kurir
Foto: Facebook / Gordanamaksimovska

Kataloška prodaja je sve više zastupljena kod nas. Međutim, treba biti oprezan sa takvom kupovinom, jer može da se desi da ne dobijete onakav prozvod kakav ste naručili i uredno platili.

 

Upravo to se desilo Makedonki Gordani Maksimovskoj. Naime, ona je na svoj Fejsbuk profil postavila fotografiju sakoa kojeg je naručila preko kataloga i koji je dobila poštom. To je propratila rečima: "Ovako je moj sako izgledao pre narudžbine, a ovako posle".

 

"Naručila sam sako od Aliexpress i evo šta sam dobila... Pre i posle", napisala je Gordana.

 

"To sam postavila na Fejsbuk jer narod treba da zna i da ne naseda na ovakve prevare. Proizvod je iz Kine", napisala je Maksimovska.

 

Sako je platila 21.79 dolar i na sajtu izgleda prelepo, ali ono što je dobila ne podseća na deo garderobe koji je želela da ima.

 


Da bi bilo jasno šta je dobila, Maksimovska je postavila fotografije. Končići su virili na sve strane, a materijal je bio pohaban.

 


Kako je napisao jedan od njenih prijatelja, izgleda kao da je dobila "ludačku košulju". Inače, na sajtu koji nudi ovaj sako piše da je 87 odsto kupaca zadovoljno proizvodom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...