Lakše povređen

Vlada Stanojević imao udes pri povratku iz Beča!

Vozio sam i odjednom udario u kamionsku gumu, koja se našla nasred puta. Od siline udarca na trenutak sam izgubio svest, kaže voditelj
Vesti
23:20h Autor:
Vlada Stanojević imao udes pri povratku iz Beča!
Foto: Twitter

Vlada Stanojević doživeo je saobraćajnu nesreću na auto-putu između Subotice i Novog Sada, kada je automobilom udario u kamionsku gumu, koja je stajala nasred puta.

Kako Kurir saznaje, voditelj Pinka vozio je devojku Ana-Mariju Žujović na aerodrom u Beč jer je u nedelju u Barseloni imala takmičenje u fitnesu, na kome je osvojila prvo mesto, pa je u povratku doživeo saobraćajku, zbog koje je zadobio lakše telesne povrede.

"Dobro sam, hvala na pitanju. Na tom putu se desilo milion ružnih stvari i moralo je tako da se završi. Ana-Marija prvo nije stigla na let u Temišvar, pa sam morao da je vozim u Beč. Kada sam je ispratio, otišao sam u jedan hotel da malo odmorim i onda se uputio za Beograd. Vozio sam i odjednom udario u kamionsku gumu, koja se našla nasred puta. Od siline udarca na trenutak sam izgubio svest. Auto sam parkirao u zaustavnu traku i prišao da pomognem drugim ljudima koji su se takođe naleteli na gumu. Skroz je otišao prednji deo auta i dimilo je iz haube. Ubrzo je stigla Hitna pomoć i policija, koja je napravila zapisnik. Lekari su me pregledali i konstatovali da je sve u redu, dok je jedna devojka bila loše. Šlep-služba je odvezla kola i mene u Beograd", izjavio je Vlada za Kurir.

OVDE pogledajte kako je Vlada Stanojević zaprosio svoju devojku!

Foto Kurir: Damir Dervišagić
Foto Kurir: Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs