Uskoro

Tvoje lice zvuči poznato: U novoj sezoni zabavljaće vas Lane Gutović, Nenad Okanović i Tanja Savić

Osim njih, imitacije će prikazati i pevači Bane Mojićević i Keba, glumice Jelena Gavrilović i Katarina Bogićević, kao i folk pevačica Neda Ukraden
Vesti 24.09.2014. - 15:08h Autor: Alo!
Foto: Kurir Arhiva

Druga sezona šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" uskoro će početi sa emitovanjem na Prvoj televiziji, a sudeći prema takmičarima koje ćemo gledati, čini se da će zabava biti zagarantovana.

 

Naime, poznato je ko su novi takmičari šoua, ali i novi sastav žirija. U zanimljivim tačkama imitacije gledaćemo Zvonka Pantovića - Čipija, nekadašnjeg pevača grupe "Osvajači", glumca Ivana Jevtovića, kog ćemo uskoro gledati i u novoj seriji "Urgentni centar" na TV Prva, glumicu Jelenu Gavrilović, Katarinu Bogićević koja se proslavila anđeoskim glasom i odličnom glumom u seriji "Folk", pevača Baneta Mojićevića i Dragana Kojića Kebu, pevačice Tanju Savić, Elenu Ristesku i Nedu Ukraden, Nenada Okanovića, poznatog kao sin Dragan iz popularne domaće serije "Selo gori, a baba se češlja".

 

Kako piše "Blic", u šou će učestvovati i doajen srpskog glumišta Milan - Lane Gutović. Budući da legendarnog Srećka Šojića nikada niko nije uspeo da nadmaši kada je gluma u pitanju, veruje se da će i u ovom TV formatu ostati jedinstven. Nadamo se da će se isto tako dobro pokazati i u pevanju.

 

Njihove imitacije ocenjivaće žiri u sastavu Ivana Ivanovića, Marije Mihajlović, dok će Katarinu Radivojević zameniti Branko Đurić Đura, a četvrti član žirija će se menjati iz emisije u emisiju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs