Nenad Okanović revoltiran: Trebalo bi da se rijaliti debelo oporezuje!

Državni budžet za kulturu je prazan, a rijaliti programi zarađuju milione, što brine glumca
Celebrities
21:12h Autor:
Nenad Okanović revoltiran: Trebalo bi da se rijaliti debelo oporezuje!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Glumac Nenad Okanović, koji u novom filmu Radoša Bajića "Braća po babine linije" nastavlja da tumači lik sina Dragana iz "Selo gori, a baba se češlja", kaže da je sazreo kroz svoju ulogu, ali i da ga stanje u kulturi brine. On je revoltiran činjenicom da je državni budžet za kulturu prazan, a da rijaliti programi zarađuju milione.

"Trebalo bi da se rijaliti debelo oporezuje i da se sav taj novac stavi u budžet za kulturu. Sada zam završio master rad na temu kako rijaliti programi utiču na decu i znam da je nemoguće takav format ukinuti, iako su posledice užasne. Država treba da se pozabavi time i svi programi bez kulturne vrednosti da se oporezuju", osuo je paljbu Okanović po "Farmi" i "Parovima", u kojima su učesnice uglavnom starlete.

"Starlete nisu starlete, svi dobro znamo šta su one", ističe Nenad, koga osim rijalitija revoltiraju i socijalne mreže.

"Nemam profile na socijalnim mrežama jer tamo ljudi non-stop pljuju tuđi rad i lik, a to je najlakše. Što ne urade nešto, pa primerom pokažu kako je bolje, a ne da sede, kuckaju i kritikuju. To su samo dežurni pljuvači", otkriva sin Dragan, koji se u novom filmu promenio.

Originalna poruka: Ovako Nina Janković komentariše rijaliti programe (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs