Odlična atmosfera

Cosmopolitan Trka na štiklama by Nectar Life održana u Knez Mihailovoj

U Beogradu, 12. septembara 2014. godine u Knez Mihailovoj ulici održana je sedma po redu "Trka na štiklama"
Vesti
06:42h
Cosmopolitan Trka na štiklama by Nectar Life održana u Knez Mihailovoj

Pobednica takmičenja u najatraktivnoj trci Gligorić Zorica osvojila je 500 evra za šoping snova.

Po mišljenju stručnog žirija najbolji stajling imale su majka i ćerka Dragana i Tamara Injac, koje su osvojile vaučer za šoping od 300 evra.

Voditelj programa bio je TV voditelj i glumac Vladimir Aleksić, koji je doprineo da čitav događaj protekne u odličnoj atmosferi.

Odluku o najbolje stilizovanoj devojci doneo je žiri koji su činili: Una Senić, Predrag Đuknić, Jelena Žeželj, urednica magazina „Cosmopolitan” Nasja Veljkovć i Cosmo modna urednica Ana Ostojić.

Poznate voditeljke Jelena Žeželj sa TV Prva, Irena Atanasković sa TV Pink i Bojana Bojović sa B92 u petak su učestvovale u najatraktivnijoj trci na štiklama i pokazale da su u odličnoj kondiciji.

Prema propozicijama takmičenja, pravo da u trci uzmu učešće imale su sve punoletne devojke, koje se profesionalno ne bave atletikom, dok je za obuću propisano pravilo da štikle budu minimum osam centimetara visine i maksimum dva centimetra debljine.

Dužina staze za „Trku na „Učesnicama sedme Cosmopolitan trke na štiklama bila je 60 metara.

"Učesnicama sedme Cosmopolitan trke na štiklama čestitam na hrabrosti, a pobednicama na spretnosti i izuzetnom umeću koje su danas pokazale. Svim Cosmo devojkama savetujem da pripreme za sledeću trku upotpune savetima koje mogu naći na stranicama svog omiljenog magazina, Cosmopolitana”, izjavila je Nasja Veljković, urednica magazina „Cosmopolitan”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs