Okupljanje u 19 časova

Dan žalosti u Subotici i paljenje sveća za Tijanu

Prijatelji Tijane Jurić okupiće se večeras u centru Subotice kod Zelene fontane i paljenjem sveća održaće pomen 15-godišnjoj devojčici koja je monstruozno ubijena
Vesti
01:48h Autor:
Foto: Facebook

U Subotici je danas Dan žalosti povodom tragične smrti maloletne Tijane Jurić, koja će popodne biti sahranjena na pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

 

Prijatelji Tijane Jurić okupiće se večeras u centru Subotice kod Zelene fontane i paljenjem sveća održaće pomen 15-godišnjoj devojčici koja je monstruozno ubijena.

 

Okupljanje je predviđeno za 19 časova, a Tijanini drugari pozvali su sve građane da im se pridruže i ponesu sveće sa sobom.

 

Telo Tijane Jurić iz Subotice nađeno je na deponiji u okolini Sombora, više od 20 kilometara od Bajmoka gde je nestala. Policija je uhapsila Dragana Đurića iz Surčina, koji je priznao ubistvo i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

 

Tijana je nestala u noći između 25. i 26. jula, nedaleko od sportskog centra u Bajmoku. U potragu za njom, uz srpsku, bili su uključeni i mađarska policija, Evropol i Interpol.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...