vesti

NE PROPUSTITE U NEDELJU NOVO IZDANJE OMILJENOG ŽENSKOG MAGAZINA: Evo šta vas očekuje u novom broju Stila!

U nedelju, 27. novembra, dobijate na poklon magazin Stil uz dnevno izdanje novina Kurir

Vesti
Autor:
NE PROPUSTITE U NEDELJU NOVO IZDANJE OMILJENOG ŽENSKOG MAGAZINA: Evo šta vas očekuje u novom broju Stila!
Foto: Kurir

I ovog vikenda u vašem omiljenom ženskom magazinu očekuju vas brojne rubrike: vesti iz sveta kulture, umetnosti i zabave, intervjui sa zanimljivim ličnostima, saveti i preporuke iz oblasti zdravlja, lepote i mode, a neizostavni su provereni recepti, zanimljive priče o putovanjima i nedeljni horoskop.

Čitajte u novom broju magazina Stil kako da očistite organizam na prirodan način. Poslušajte savete prim. dr Biljane Marjanović i neće vas pratiti tegobe i bolovi.

Kantautorka Sara Jo ekskluzivno za Stil otkriva koje je važne životne lekcije naučila otkako je zagospodarila muzičkom scenom, a možete i vi da ih usvojite.

Saznaćete i šta je Linda Evans, nenadmašna Kristl iz „Dinastije“, sebi poklonila za 80. rođendan nakon brojnih uspona i padova.

Prava dama zna kako da izgleda lepo: Stil vam poklanja podsetnik na šta treba obratiti pažnju kad je oblačenje u pitanju da ne biste delovali kičasto i jeftino.

Stil vas upućuje i šta treba da uradite kako vam se kuća, jer stiže zima, ne bi pretvorila u Sibir, a u magazinu ćete naći i recepte za savršena jela sa slaninom, savete kako da vam u vreme slava kolačići dugo ne izgube svežinu, predloge gde da odete naredne nedelje, horoskop...

Ne propustite u nedelju, 27. novembra, novi broj magazina Stil!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs