Akcija

Deo Egzit karata za ugrožene u poplavama u okviru produžetka akcije 5+1!

Egzitova 5+1 akcija produžena je do 6. juna u ponoć, a festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava
Vesti
02:00h
Deo Egzit karata za ugrožene u poplavama u okviru produžetka akcije 5+1!

Akcija Egzit festivala "Nemaš kartu? Imaš prijatelje!" u svetlu novih događaja dobija novu dimenziju, posvećenu žrtvama katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Egzitova 5+1 akcija produžena je do 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u zvanične fondove za ugrožene od poplava. Pored toga, svi u društvu dobijaju po kartu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. juna održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, uz uslov prethodne registracije.

Cena ulaznice za Egzit iznosi 5.990 dinara, a za Egzit avanturu 6.990 dinara.

"ExitAid" je program Egzit fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku. E fondacija je, u okviru programa "ExitAid" do sada prikupila pomoć u vrednosti od preko 30.000 evra.

Brojni izvođači su se odazvali pozivu EXITAida da putem svojih društvenih mreža podele sa obožavaocima informaciju o poplavama i pozovu ljude dobre volje da doniraju na naznačene račune: The Prodigy, Queens of The Stone Age, Afrojack, Manu Chao, Asian Dub Foundation, Arkona, Gorgon City, Simon Le Bon, Dubfire iz Deep Dish.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs