Poziva na pomoć

Mis Srbije zasukala rukave: Pomaže ugroženima u prihvatnom centru! (FOTO)

Misica Srbije MIlica Vukliš od početka nesreće koja je zadesila Srbiju aktivna je na društvenim mrežama odakle poziva na pomoć poplavljenim područjima, ali se i pridružila volonterima u prihvatnim centrima u Beogradu
Celebrities
08:04h
Mis Srbije zasukala rukave: Pomaže ugroženima u prihvatnom centru! (FOTO)
Foto: Facebook / Miss Serbia For Miss World 2014 Milica Vuklis

Da biti Mis ne znači samo oblačiti lepe haljine i sa krunom na glavi šetati po fensi prijemima, pokazala je aktuelna misica Srbije Milica Vukliš koja danima pomaže ugroženima u prihvatnom centru.

Ona je od početka nesreće koja je zadesila Srbiju aktivna na društvenim mrežama odakle poziva na pomoć poplavljenim područjima, ali je i zasukla rukave i otišla da volontira u prihvatne centre u Beogradu zajedno sa momcima iz OFK "Beograd".

Uz to Milica apeluje:

"Ogromne poplave pogodile su moju zemlju. Mnogobrojni volonteri i dobrovoljci pružaju pomoć evakuisanom stanovništvu koje je smešteno u prihvatne centre u Beogradu. Sa OFK Beograd, čije sam zaštitno lice, angažovana sam u prikupljanju donacija u hrani, pelenama, odeći, ćebadima i vodi. Takođe, dosta vremena provodim u razgovoru sa decom i njihovim majkama, kako bi im vratila samopouzdanje i unela malo radosti. Situacija je tužna. Ove poplave su odnele i prve žrtve. Proglašena je i trodnevna žalost u mojoj zemlji. Apelujem na sve prijatelje i ljude dobre volje iz zemlje i inostranstva da se odazovu apelu moje zemlje i pomognu donacijom na bilo koji nacin", napisala je na Fejsbuk profilu.

Podsetimo, pomoć ugroženima u poplavama možete da pružite slanjem prazne poruke na 1003.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs