Obratite pažnju

Voda u Beogradu ispravna, problematično u tri okruga

Stanje vodosnadbevanja je nepromenjeno u odnosu na juče,a situacija je i dalje najteža u ova tri okruga. Na tom području postoje problemi i sa prekidom vodosnadbevanja, a u nekim delovima je voda zabranjena za upotrebu jer je zdravstveno neispravna, navodi specijalista higijene u Institutu za javno zdravlje
Vesti
20:34h Autor:
Voda u Beogradu ispravna, problematično u tri okruga
Foto: Shutterstock

Specijalista higijene u Institutu za javno zdravlje Batut Dragana Jovanović izjavila je Tanjugu da je i dalje u mačvanskom, kolubarskom i pomoravskom okrugu najteža situacija sa snadbevanjem vodom, dok je u Beogradu voda ispravna.

"Stanje vodosnadbevanja je nepromenjeno u odnosu na juče,a situacija je i dalje najteža u ova tri okruga. Na tom području postoje problemi i sa prekidom vodosnadbevanja, a u nekim delovima je voda zabranjena za upotrebu jer je zdravstveno neispravna", navodi ona.

Jovanović dodaje i da je voda iz beogradskog vodovoda zdravstveno ispravna, U Obrenovcu i Bariču je i dalje prekid vodosnadbevanja, dok u Lazarevcu, takođe, nije normalizovano snadbevanje vodom, dodala je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs