borba na sudu

TUŽBA DŽONIJA DEPA ZBOG KLEVETE PROTIV BIVŠE ŽENE NIJE ODBAČENA: Sud dozvolio glumcu da nastavi borbu!

Džoni Dep izborio je pravo da nastavi s tužbom za klevetu vrednom 50.000 dolara protiv bivše supruge Amber Heard, koja ga je tužila za fizičko nasilje, piše Variety

Vesti
15:08h Autor:
TUŽBA DŽONIJA DEPA ZBOG KLEVETE PROTIV BIVŠE ŽENE NIJE ODBAČENA: Sud dozvolio glumcu da nastavi borbu!
Foto: Profimedia

Naime, Amber je 2018. godine za Washington Post napisala da je doživela porodično zlostavljanje. Nije imenovala Depa, ali ga je prethodno optužila za porodično nasilje nakon razvoda 2016. godine.

Nakon dve godine, britanski tabloid The Sun objavio je članak u kojem se navodi da je slavni glumac tukao ženu. U novembru 2020. godine Dep je izgubio parnicu protiv tabloida.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: Profimedia

Strani mediji pišu da je Heard zbog toga tražila da se odbaci glumčeva tužba protiv nje s obzirom na to da obe tužbe uključuju optužbe da je nasilnik.

Međutim, sud u Virdžiniji presudio je da su slučajevi i izjave različite.

Sudija je takođe primetio velike razlike između zakona o kleveti u Americi i Velikoj Britaniji te je smatrao da bi ureddba britanskih presuda na američkom sudu stvorila "zastrašujući učinak" i mogla bi da stvori"opasan presedan".

Takođe, argumente koje je iznela Amber opisao je "posebno zagonetnia i besmislenim".

Inače, Dep je nedavno dao prvi intervju nakon optužbi bivše supruge. Tada je rekao da ga Holivud bojkotuje zbog njegove borbe na sudu s Amber, te zbog članka objavljenog u The Sunu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs