dobro isplanirajte sutrašnji dan

SUTRA SE U BEOGRADU ODRŽAVA 34.BEOGRADSKI MARATON: Apel da se sklone vozila sa trase, evo šta će biti zatvoreno!


Sutra se u našoj prestonici održava 34. Beogradski maraton, pa se apeluje na građane da 6. juna do 00.00 časova uklone vozila sa trase

Vesti
Autor:
SUTRA SE U BEOGRADU ODRŽAVA 34.BEOGRADSKI MARATON: Apel da se sklone vozila sa trase, evo šta će biti zatvoreno!
Foto: Kurir/Zorana Jevtić

- Grad Beograd i Beogradski maraton d.o.o. sutra organizuju 34. Beogradski maraton.

Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja manifestacije, podsećaju iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima.

Trasa maratona

– startni deo u Bulevaru kralja Aleksandra; – Ulica Gavrla Principa, desna strana; – Ulica Džona Kenedija – desna strana na početku od Bulevar Nikole Tesle u dužini do 200 metara; – Bulevar Milutina Milankovića – slepi deo prema pruzi; – Ulica bežanijska – obe strane; – Bulevar maršala Tolbuhina – desna strana u dužini od 200 metara; – Tošin bunar, ukoliko ima neko vozilo na kolovozu; – Ulica Dušana Vukasovića – desna strana. – Evropska ulica – desna strana

Ekipe JKP „Parking servis”, uz asistenciju Uprave Saobraćajne policije za grad Beograd, uklanjaće vozila iz navedenih ulica ukoliko ih vlasnici ne pomere do ponoći. Za sve informacije građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima na besplatan broj telefona 0800-110-011 iz fiksne telefonije „Telekoma” ili na broj 011/3090-007 za mobilne telefone ili druge telefonske operatere.

JKP „Gradske pijace“ izdalo je saopštenje da će čuveni "Buvljak" koji se nalazi u Bloku 23, u nedelju, 06. juna 2021. godine biti zatvoren zbog održavanja 34. Beogradskog maratona u organizaciji Grada Beograda

Vozači će, stoga, morati da potraže alternativne pravce u nedelju, što je već uobičajen slučaj pri održavanju ovako važnih manifestacija.

U toku održavanja maratona za saobraćaj će biti zatvorene ulice u okolini - Bulevar Umetnosti, Ulica Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Ulica Milentija Popovića, Bulevar Nikole Tesle, kao i druge ulice dalje od pijace na kojima će se nadmetati maratonci.

Buvlja pijaca na Novom Beogradu, inače, radi svakog dana osim ponedeljka, od 08 do 20 časova, a krasi ga raznovrsna ponuda robe široke potrošnje a niske cene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs