Nesreća

Poginuo brat Kamile Parker: Okliznuo se izlazeći iz hotela i udario glavom o pločnik

Zet princa Čarlsa je izlazio je iz hotela kako bi popušio cigaretu, okliznuo se na rotirajuća vrata, nakon čega je usledio udarac glavom o pločnik
Vesti
14:56h
Poginuo brat Kamile Parker: Okliznuo se izlazeći iz hotela i udario glavom o pločnik
Foto: Kurir Arhiva

Mark Šand, 62-godišnji brat Kamile Parker, supruge britanskig princa Čarlsa, preminuo je usled bizarne nesreće u Njujorku. Naime, on je izlazio je iz hotela kako bi popušio cigaretu, okliznuo se na rotirajuća vrata, nakon čega je usledio udarac glavom o pločnik.

"Držao je ruke u džepovima kada je napustio bar hotela i pao na trotoar", rekao je izvor Njujork Posta, dodajući da zato Mark nije mogao da ublaži pad.

Zet princa Čarlsa konzumirao je alkohol, iako je imao terapiju za visoki pritisak, a kao posledicu ove kombinacije imao je vrtoglavice, navodi Njujork Post.

Vojvotkinja od Kornvola

i princ Čarls za vreme nesreće su se nalazili na svom imanju u Birkholu, u Škotskoj, kada su primili tragičnu vest koja je duboko potresla Kamilu. Od tada je potpuno očajna.

Lekari su pokušali da spasu Markov život, ali je usled teških povreda glave preminuo u bolnici.

Šand je bio predsednik organizacije za zaštitu slonova "The Elephant Family" (Porodica slonova), bio je poznat i po svom konzervatorskom radu i putopisima. Autor je nekoliko knjiga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs