Incident na Kalemegdanu

Vuk napao dete u Beogradskom zoološkom vrtu: Skočio na leđa devojčici (2)

polarni vuk star pet meseci orgao se volonterko koja ga je šetala i skočio na dvogodišnju devojčicu koja je prebačena u tiršovu
Vesti
19:32h Autor:
Vuk napao dete u Beogradskom zoološkom vrtu: Skočio na leđa devojčici (2)
Foto: Kurir Arhiva

U ZOO vrtu na Kalemegdanu u Beogradu danas oko 18.20 sati povređena je dvogodišnja devojčica K.V. kada ju je napao vuk. Policija pokušava da otkrije detalje napada. Devojčica je povređena kada joj je vuk skočio na leđa, prenosi Kurir.

Devojčica je prevezena na kliniku u Tiršovoj na lečenje. Nezvanično saznajemo da je vuk ugrizao devojčicu za leđa, da je zubima uhvatio i pocepao joj jaknu.Incident se dogodio kada je volonterka Olgica M. šetala životinju u ZOO vrtu. Vuk se ipak otrgao i skočio na dete. Reč je polarnom vuku starom pet meseci. Prema prvim iformacijama dete je zadobilo ogrebotine.Majka ga je napustila kada je bio beba, posle čega je volonterka, koja radi na RTS-u preuzela brigu o njemu i odgajila ga. Ona je redovno šetala vuka po Zoo vrtu i bacala mu loptu. Životinja je skočila ka lopti, ali je neočekivano ugrizla dete.Inače, jula prošle godine u beogradskom Zoo vrtu devetogodišnjem dečaku je vuk odgrizao deo srednjeg prsta na ruci.Mališan je u zoološkom vrtu bio sa majkom i gurnuo je ruku u kavez sa vukovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs