tužna vest

Preminula najveća ljubav Alena Delona: Francuska glumica izgubila bitku sa rakom! (FOTO)

Jedna od najlepših žena svoje generacije, glumica Natali Delon preminula je od raka. Uz bogatu filmsku karijeru, život joj je obeležila afera s glumcem koja se pretvorila u njen drugi brak.

Vesti
11:01h Autor:
Preminula najveća ljubav Alena Delona: Francuska glumica izgubila bitku sa rakom! (FOTO)
Natali Delon, Foto: Profimedia

Bivša supruga Alena Delona, Natali, preminula je u 79. godini.

Francuska glumica najpoznatija po ulozi u filma "Samuraj" i "Modrobradi" u kojem je glumila uz Delona s kojim je bila u braku 1964. do 1969 godine, preminula je u krugu najbliže porodice, od raka.

Natali Delon, Alen Delon
foto: Profimedia

"Moja majka jutros je umrla u Parizu u krugu porodice. Rak ju je brzo usmrtio", izjavio je njen i Alenov sin Entoni za France Presse.

Glumica rođena pod imenom Fransin Kanovas, bila je poznata po svojoj narandž astoj kosi te na glasu kao jedna od najlepših žena sveta, a po prvi put se udala vrlo mlada, s 18 godina, za Gaja Bartelemija, s kojim je dobila ćerku Natali.

Petogodišnja afera obeležila joj je život

Slavni Alen Delon na njene čari je pao kad je imala samo 21 godinu i bila u braku, a on veren za glumicu Romi Šnajder. Od Romi je krio vezu s Natali sve dok se nije oženio njom u tajnosti 1964. godine i s njom otputovao u Los Anđeles. Pričalo se da je Romi, zvezdi filmova "Sisi" to slomilo srce i da mu nikad nije oprostila.

Natali Delon, Alen Delon
foto: Profimedia

Nakon razvoda od Delona, Natali je imala aferu s Ričardom Bartonom.

U njenom bogatom opusu nalaze se filmovi Fire in the Water, The Man in the Rushes, The Romantic Englishwoman i The Monk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs