Očajan

Bob Geldof potvrdio smrt ćerke: Ovo je više od bola, kako ćemo to podneti?

Ona je bila najzabavnije, najpametnije, najsmešnije i najluđe stvorenje od svih nas, izjavio je Bob Geldof i dodao da je Pičiz bila predivna i da još ne može da poveruje da je više neće videti
Vesti 07.04.2014. - 22:09h Autor: Story.rs
Foto: Reuters

Čuveni muzičar i humanitarac Bob Geldof, otac tragično preminule Pičiz Geldof, potvrdio je smrt svoje dvadesetpetogodišnje ćerke, prenosi Story.rs.

 

"Ovo je više od bola. Ona je bila najzabavnije, najpametnije, najsmešnije i najluđe stvorenje od svih nas", reči su kojima je Bob Geldof potvrdio smrt svoje ćerke i je dodao kako je Pičiz bila predivna i da još ne može da poveruje da je više neće videti.

 

"Kako ćemo to podneti", zavapio je muzičar.

 

Njen suprug Tomas Keon u saopštenju za javnost kratko je rekao da je njegova supruga bila obožavana od njegove i strane njihove dece.

 

"Neću dopustiti da je zaborave. Nastaviće da raste u srcima naše dece svaki dan. Volećemo je zauvek", zaključio je Tomas.

 

Pičiz je često bila tema medija. U centru pažnje našla se 2011. godine kad je uhvaćena u krađi kozmetike u robnoj kući Boots u Londonu i tom prilikom u njenoj torbi pronađena je šminka u vrednosti od 100 dolara. Očevici tvrde da je delovala potpuno opušteno kada su je zatekli u nezgodnoj situaciji, a u sličnim situacijama do tada se nalazila već pet puta.

 

Osim toga, Pičiz je imala problema i sa drogom. U oktobru 2010. godine umalo je izgubila život nakon što se predozirala heroinom u svom domu. Tada ju je spasio prijatelj koji je pozvao Hitnu pomoć i započeo s reanimacijom.

 

Ubrzo nakon toga je hospitalizovana, ali je ona na sopstvenu odgovornost napustila bolnicu i otišla na kućnu lečenje. Njen otac tada je odlučio da je pošalje u Afriku kako bi je spasio od droge i verovao je da će joj izolacija i humanitarni rad pomoći.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...