poslednji pozdrav

Sahrana Ivana Bekjareva u subotu u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu!

Bekajrev će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, gde će se od njega oprostiti članovi porodice, prijatelji i kolege

Vesti
Autor:
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Smrt Ivana Bekjareva potresla je celu bivšu Jugoslaviju, a ovaj glumac i profesor ostaće upamćen po sjajnim ulogama u serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi".

Ivan se više od mesec dana borio s koronom, a njeova sahrana će biti u održana u subotu u 15 časova na Novom groblju u Beogradu.

Glumac će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana, što je danas u Kuriru najavio i njegov kolega Voja Brajović.

"Ivan je dobio Oktobarsku nagradu i postoji davna odluka u Skupštini grada, jer je najlogičnije da oni koji su dobili najviše priznanje grada budu sahranjeni u Aleji velikana. Znate, Oktobarska nagrada nekada je bila najznačajnija nagrada u našem društvu i ovom okruženju. Oktobarska nagrada se davala za konkretno delo koje je umetnik uradio i on je dobio 1994. godine u Jugoslovenskom dramskom pozorištu za ulogu Pankracija u predstavi "Trgovci". On je za svoje delo zaslužio da bude sahranjen u Aleji velikana ", poručio je Brajović. Komemorativni skup Ivanu Bekjarevu biće održan u Jugoslovenskom dramskom pozorištu kada se steknu uslovi zbog epidemiološke situacije.

Bekjarev je više od 4 decenije voleo Mikicu: Evo kako je legendarni glumac pričao o svojoj supruzi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...