Godišnjica

Četiri godine od smrti Ksenije Pajčin

Pre četiri godine, 16. marta Kseniju je pištoljem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo
Vesti
07:52h
Četiri godine od smrti Ksenije Pajčin
Foto: Kurir Arhiva

Danas se navršava četiri godine od tragične smrti jedne od najlepših domaćih pevačica Ksenije Pajčin. Pre četiri godine, 16. marta nju je pištoljem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Prema navodima medija, crnogorski maneken je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Tokom života, Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših pevačica u Srbiji i regionu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs