obaveštenje

Pola Beograda u četvrtak i petak bez struje: Pogledajte da li ste na spisku!

Radovi na mreži ostaviće pola prestonice bez električne energije

Vesti
20:33h Autor:
Pola Beograda u četvrtak i petak bez struje: Pogledajte da li ste na spisku!
Foto: Shutterstock

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži, bez električne energije u četvrtak, 21. maja, ostaće potrošaci u pojedinim delovima opština Stari grad, Zvezdara, Palilula, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Obrenovac i Sopot, saopštio je danas EPS distribucija.

U opštini Stari grad u četvrtak su planirana isključenja od 6 do 19 časova u ulici Džordža Vašingtona, generala Lešjanina, Svetogorskoj i Takovskoj.

Na Zvezdari od 9 do 14.30 bez električne energije u četvrtak će biti potrošači u ulici Luke Vukalovića.

Na Paliluli od 8.30 do 11 sati planirana su isključenja za ulice Dalmatinska, Dr Dragoslava Popovića, Đušina, Kneza Danila, Stanoja Glavaša i Velbuška, a od 6 do 19 časova 27. marta i Takovska.

Od 9 do 12 časova iskljucenje će biti u naselju Borča, i to u ulicama Borisa Kidriča, JNA, Kombinatova, Kosovopoljska, Prvog maja, Ratnih vojnih invalida i Valjevskog odreda.

Na Voždovcu od 8 do 14 sati bez električne energije biće potrošači u ulicama Bjelovarska, Danila Bojovića, Kačerska, Kalnička, Kostolačka, Ljube Šercera, Nikole Đurkovića, Nikšićka, Podravska, Sanska i Unska, dok će od 8.30 do 14 u Bulevaru oslobođenja i Crnotravskoj.

U Rakovici od 8.30 do 13 sati - Stanka Paunovića i Stevana Opačića, a od 9.00 do 15.00 u Edvarda Griga, naselje Resnik.

Na Novom Beogradu od 8.30 do 15 bez struje će biti potrošaci u delovima Narodnih heroja i Pariske komune.

U Obrenovcu od 9 do 14 isključenje u naselje Barič- Barička reka, Baričkih boraca, Brđanska, Bude Davidovića, Dalmatinska, Grobljanska, Janka Tešića, Jezero, Jezerska, Jezerski put, Kolubarska, Milisava Čamdzije, Novo naselje, Omladinskih brigada, Reka Slavonska, Šeste vojvođanske brigade, Tanaska Rajića, Tridesetprve srpske brigade i Vojislava Ilića.

U Sopotu u naselju Dučina od 8 do 13.30 - Bavanska, Braće Ivković, Dragiše Sarića, Dragoslava Mišića, Đure Siljanovića, Ljubomira Živanovića- Brke, Milivoja Stevanovića -Mice, Milorada Markovića, Petlovačka, Save Živanovića, Steve Milijanovića-Badzaka.

U naselju Stojnik bez struje će biti postrošači u ulicama Banjički put, Braće Pantelić, Čede Milosavljevića, Četvrtog jula, Hajdukovački put, Ljubivoja Živanovića, Milije Uroševića, Put za malu njivu i Zoroljinski raj.

U petak bez struje delovi šest BG opština

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u petak 22. maja bez struje će ostati potrošači u pojedinim delovima opština Voždovac, Čukarica, Novi Beograd, Obrenovac, Sopot i Mladenovac, saopštio je danas EPS distribucija.

U opštini Voždovac u petak su planirana isključenja od 8.00 do 14.00 časova u ulici Braće Jerkovića, Jovana Bijelića i Piva Karamatijevića.

Na Čukarici od 8.30 do 14 bez električne energije će biti pojedini potrošaci u naselju Sremčica, i to u Mirkovićevoj ulici, Porodice Dimić, Porodice Marinković i Porodice Stanković.

U Novom Beogradu od 8.30 do 14.30 planirana su isključenja u Dr Agostina Neta, Jurija Gagarina i Omladinskih brigada.

U Obrenovcu od 9 do 11 sati bez struje će biti potrošaci u naselju Veliko Polje.

U Sopotu od 8 do 13.30 bez struje će biti potrošaci u naselju Babe i u naselju Stojnik.

U Mladenovcu u petak od 9 do 13 sati planirana su isključenja struje za naselje Granice i za naselje Mladenovac.

34 novoobolelih od korona virusa u Srbiji: Preminule još tri osobe

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs