POklon za Uskrs

Milionima izmamio suze: Andrea Bočeli pevao u praznoj milanskoj katedrali! (VIDEO)

Slavni operski pevač Andrea Bočeli održao je na sam Uskrs u katedrali Duomo u Milanu koncert kojim je na svoj način, kroz pesmu, odlučio da pošalje "ljubav i nadu" Italiji, ali i celom svetu zbog pandemije koronavirusa. Prenos je održan preko njegovog Jutjub kanala, a obožavatelji nisu mogli da sakriju emocije zbog njegovih izvedbi

Vesti
Autor:
Milionima izmamio suze: Andrea Bočeli pevao u praznoj milanskoj katedrali! (VIDEO)
Andrea Bočeli, Foto: Profimedia

Baš kao što je i najavio, na sam Uskrs u praznoj milanskoj katedrali Duomo, 61-godišnji italijanski operski pevač Andrea Bočeli održao je koncert pod nazivom "Music for Hope" (Muzikom do nade). Iako je katedrala trenutno zbog cele zdravstvene situacije, koja je najviše pogodila upravo Italiju, zatvorena, zbog Bočelijevog koncerta napravljen je izuzetak i to uz posebnu dozvolu.

Uoči samog koncerta, Bočeli je stigao pred katedralu, a potom se uputio u unutrašnjost gde ga je već čekao orguljaš Emanuele Vianeli, koji ga je pratio na svojim orguljama.

Bočelijeve izvedbe poput "Ave Maria", "Domine Deus" i "Amazing Grace" izmamile su suze na oči milionima širom sveta koji su prenos gledali uživo na Jutjub kanalu slavnog pevača.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs