Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO)

Postavka koja se sastoji od 16 fotografija predstavlja prvu izložbu ove vrste koja, ujedino, najavljuje i buduću saradnju časopisa National Geographic Srbija i GO Palilula

Vesti 20.12.2019. - 09:23h Autor: Promo
Foto: Zorana Jevtić

Izložba "Moja Palilua", kao rezultat zajedničkog foto-konkursa časopisa National Geographic Srbija i Gradske opštine Palilula, otvorena je u ponedeljak, 16. decembra u postorijama Centra za kulturu "Vlada Divljan".


Izložbu su, u prisustvu predstavnika medija, autora fotografija i gostiju, otvorili predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić i urednik časopisa National Geographic Srbija Igor Ril.

foto: Zorana Jevtić

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine.


Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis.

foto: Zorana Jevtić

Izložba će biti otvorena do nedelje, 22. decembra - nakon čega će fotografije ostati u posedu Opštine Palilula kao poklon časopisa National Geographic Srbija.


Foto-konkurs i izložba sprovodeni su u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Opštine Palilula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by National Geographic Srbija (@natgeomagazinesrbija) on

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...