Gradski prevoz se menja

Dodatni radovi na Trgu republike: Izmene u saobraćaju do petka

Autobuske linije 24, 26, 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćaju preko Trga Nikole Pašića, zatim Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovno i koriste stajalište „Dom omladine”

Vesti
Autor:
Dodatni radovi na Trgu republike: Izmene u saobraćaju do petka
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Beograđani su se od jutros suočili sa novim izmenama u saobraćaju zbog dodatnih radova na Trgu Republike.

Tako je, iako je najavaljeno da obustave saobraćaja neće biti, za saobraćaj zatvoren prilaz Trgu republike, od Francuske ulice, prenosi gradski Sekretarijat za informisanje.

Izmene će trajati do petka.

Preciznije, sva vozila koja iz smera Terazija saobraćaju prema Trgu republike koristiće Kolarčevu i Makedonsku ulicu i dalje Braće Jugovića do Francuske, dok će se u smeru prema gradu saobraćati delom Francuskom, zatim kroz terminus „Trg republike” i dalje ulicama Braće Jugović, Makedonskom, Kolarčevom, prenosi Beoinfo.

Tokom ove izmene, trolejbuske linije 21, 22 i 29, kao i autobuska linija 31 saobraćaju na skraćenoj trasi do Trga Slavija i nosiće oznake 21L, 22L, 29L i 31L. Privremena autobuska linija 22A putnike će prevoziti do Trga republike, s tim što će kao polazno i dolazno koristiti stajališta u Kolarčevoj.

Autobuske linije 24, 26, 37 i 44 će u smeru prema Dorćolu saobraćaju preko Trga Nikole Pašića, zatim Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovno i koriste stajalište „Dom omladine”, dok u smeru prema gradu saobraćaju Francuskom, kroz terminus „Trg republike”, Braće Jugović, Dečanskom, Trgom Nikole Pašića i dalje redovno i koriste stajalište „Trg republike” koje u redovnom režimu koriste linije 43 i 96. Autobuske linije 32E, 43 i 96 saobraćaju na skraćenoj trasi do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)” i nose oznake 32EL, 43L i 96L. Za te linije uspostavlja se privremeno stajalište preko puta postojećeg u Ulici Jovana Avakumovića.

Autobuska linija 27 do terminusa „Trg republike” saobraća ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom, terminus „Trg republike”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs