Novo otkriće

U Sočiju otkriven još jedan dupli toalet (FOTO)

U sportskom centru u Sočiju pronađen je još jedan toalet sa dve wc-šolje u delu namenjenom za ženske članove osoblja i dobrovoljce, zadužene za bezbednosne provere novinara
Vesti
02:18h Autor:
U Sočiju otkriven još jedan dupli toalet (FOTO)
Foto: AP

U sportskom kompleksu u kome će, od 7. do 23. februara biti održane Olimpijske igre u Sočiju, pronađen je još jedan toalet sa dve wc-šolje, nakon što je prvo takvo otkriće prošlog meseca izazvalo senzaciju na društvenim mrežama u svetu i postalo meta opšte šale i izrugivanja u Rusiji.

Novinari američke agencije AP su drugi "toalet za dve osobe" pronašli u novom Glavnom medija centru, u delu namenjenom za ženske članove osoblja i dobrovoljce, zadužene za bezbednosne provere novinara.

Organizacioni komitet Olimpijskih igara u Sočiju je prvo negirao da zna za postojanje drugog duplog toaleta, a kasnije je saopštio da nema komentar, pa nije poznato da li je takva toalet kabina, koja ne pruža nimalo privatnosti, namerno izgrađena takva ili je rezultat greške prilikom postavljanja kanalizacionih cevi.

Za razliku od prvog duplog toaleta, koji se nalazi u Sportskom centru za bijatlon, onaj u Medija centru ima dva držača za toalet papir, navodi AP.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs