Sastojci: 200 g iseckane bele čokolade, 100 ml slatke pavlake, 100 g kokosovog brašna, 50 g krem sira, 5 jagoda srednje veličine, 50 g kokosovog brašna (za valjanje kuglica).
Priprema: Jagode operite, očistite i iseckajte na sitne komadiće. Na srednje jakoj vatri zagrejte slatku pavlaku tik pred vrenje pa prelijte preko naseckane čokolade. Mešajte dok ne dobijete homogenu smesu. Umešajte kokosovo brašno i krem sir i pokrijte plastičnom folijom. Smesu stavite u frižider na 1 sat.
Kašičicom uzmajte smesu, spljoštite je i u sredinu stavite komadić jagode. Rukama oblikujte kuglicu pa uvaljajte u kokosovo brašno. Kuglice stavite u frižider i izvadite ih 10 minuta pre posluživanja kako bi omekšale.
* Napomena: Poželjno je da su jagode ohlađene kako ne bi puštale sok prilikom oblikovanja. Umesto jagoda možete koristi i drugo voće (maline, borovnice, kupine).