Sitno iseckajte pola glavice luka, prodinstajte pa dodajte na trakice narezanu piletinu. Kada se izdinsta stavite sa strane.
U dugu posudu prodinstajte ostatak luka koju smo narezali na polukrugove pa dodajte paprike narezane na trakice dinstajte dok paprika ne omekša pa dodajte sitno seckan paradajz i kukuruz, zatim sve začinite i zalijte sa sosom od paradajza, prokuvajte još kratko i na kraju umešajte onu izdinstanu piletinu.
Tortilje možete da kupite gotove, a možete i napraviti svoje od brašna, soli, praška za pecivo, maslaca i mleka zamesite testo.
Ostavite 20 minuta da odstoji zatim podelite na 5 malih kuglica, razvaljajte ih tanko i pecite u tavi bez masnoće.
Punite tortilje toplim nadevom, prilog može biti salata, mileram, kad se tortilje napune dodajte malo narendanog sira. Složite ih u podmašćenu tepsiju, zapecite ih 10 minuta na 200 stepeni.