ISPROBAJTE

Božanstvene knedle za domaću pileću supu: Mekane kao duša, a ne raspadaju se! (RECEPT)

Supu sa ovim knedlama obožavaće cela vaša porodica

Recepti 14.11.2019. - 20:47h Autor: Stil/Gastro.24 Sata.Hr
Foto: Shutterstock

Domaću pileću supu jednostavno ne možemo zamisliti bez knedli. Ali, kako ih napraviti da vam se ne raspadnu?

 

Trik je u pravoj razmeri sastojaka i trenutku u kojem ih ubacite u supu.

 

Sastojci:

 

  • 100 grama griza
  • jaje
  • 50 grama maslaca
  • so
  • sveže mleveni biber
  • muskatni oraščić

 

Supa od celera i dunje: Idealna za hladnije dane, a ukus je očaravajuć! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

 

  • Dobro izmešajte griz, maslac, jaje, so, biber i oraščić.
  • Odmah oblikujte knedle kašikom i stavite ih u vruću vodu koja ne sme da vri.
  • Ako supa/voda ključa, sklonite je s vatre i tek ih onda stavite unutra.
  • Ako ne stavite odmah u vruću supu, knedle će uvući u sebe vezivo od masnoće i jaja, pa će se raspadati.
  • Neka se lagano kuvaju poklopljeno nekoliko minuta, a onda isključite šporet i ostavite da odstoje desetak minuta.

 

Zdravije ne može: Ova krem supa uklanja toksine i smanjuje procenat masti u telu!(RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...